Siljansvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Siljansvägen, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Möblerad 2:a i Årsta uthyres till företag
Möblerad 2:a i Årsta uthyres till företag tills vidare

En trivsam möblerad 2:a på 45 kvm ett stenkast från natursköna Årstaviken samtidigt som det är nära till stan. Närhet till bussar, tvärbana, pendeltåg samt tunnelbana. På 6 minuter från Årstaberg med pendeln är du inne på Stockholm central. Även närhet till matvarubutiker, restauranger, bageri, träningsanläggningar, bibliotek, frisör m.m.

Lägenheten ligger mitt i fastigheten ( 2 tr.), en mitt lägenhet med möblerad balkong. Badrummet är nyrenoverat med dusch,Rymligt kök utrustat med diskmaskin.

I hyran ingår vatten, bredband, tv (basutbud) och el. Parkeringsmöjligheter på gatan. Tillträde 1/6.

Jag söker en ordningssam, rök- och djurfri hyresgäst/hyresgäster med god ekonomi som vårdar min fina lägenhet med omsorg, kreditupplysning utförs. Lägenheten hyrs ut till vidare att börja med men med möjlighet till förlängning. Motsvarande 2 månadshyror som deposition utgår vid första betalningstillfället och återfås vid utflyttning under förutsättning att lägenheten är i oförändrat skick.

Skriv ett mail och berätta om dig/er så återkommer jag med eventuell tid för visning.
Hälsningar Erik

Annonsören har i enlighet med Blockets regler lovat att INTE kräva förskottsbetalning eller deposition innan lägenheten är visad och hyresavtal är skrivet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm