Siljansvägen 47

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Siljansvägen 47, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

Topprenoverad 3a i Årsta dec-feb
Uthyrningsperiod: 2016-11-07 - 2017-02-22.

Nyrenoverad fullt möblerad gavellägenhet i Årsta. Lägenheten totalrenoverades år 2016 av arkitekt och är öppen, ljus och omringad av grönska. Den består av ett gemensamt vardagsrum och kök, utrustad med soffgrupp och matplats för 4 pers. Två sovrum, varav det ena utrustat med en dubbelsäng och det andra med en enkelsäng och/eller spjälsäng. WC med dusch och tvättmaskin. Det finns en inglasad balkong i syd. Gemensamt i huset finns tvättstuga och cykelförråd.

Området är lugnt samtidigt som det går snabbt att ta sig in till Södermalm eller centrala Stockholm. Kommunikationerna med buss till Gullmarsplan är mycket bra och lägenheten ligger någon minut från busshållplatsen. Tvärbanan ligger med 4 min avstånd och man kan även åka pendeltåg från Årstaberg som ligger en hållplats bort. På 30 min kan man ta sig till fots via Årstabron över till Södermalm. Årstaviken som ligger några minuter bort är ett fint vattennära naturområde.

Krav på referenser och arbetskontrakt. Vid hyra lämnas en månadshyra som deposition. I hyran ingår el och vatten. Maila vid intresse så skickar jag fler bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm