Silkeborgsgatan 24

Stockholm
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Silkeborgsgatan 24, Stockholm


Hyra:

48000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

154 m2


Beskrivning

Fantastiskt hus mitt i Kista med 6 rum
I hyran ingår el, värme, internet, kabel tv och sophämtning. Inga extra avgifter tillkommer.

Huset är perfekt för affärsmänniskor

Huset är totalrenoverat och inrett med väldigt hög standard och med tanke att inhysa sex affärsmänniskor som föredrar att bo gemensamt med andra affärsmänniskor, med hotellstandard men betydligt billigare än på ett hotell, samtidigt som de har möjlighet att laga mat och lämna sina saker.

Nyrenoverade fyrstjärniga rum

Det är sex rum i huset, där två är mindre på ca 8 kvm, två större på ca 15 kvm, ett rum på bottenvåningen på 25 kvm med egen ingång till bakgården och ett rum på vinden med egen toalett på ca 30 kvm. Varje rum öppnas med ett elektroniskt kodlås med egen kod. Alla rum är inredda med samma standard som i ett fyrstjärnigt hotell. Alla rum har stora, bekväma, sängar av toppkvalitet (180 cm i de större och 120 cm breda i de två mindre rummen).

Gott om Toalettutrymmen

Det finns fyra stycken toaletter vilket ger stor bekvämlighet för de sex boende ifråga om toalettutrymme. Två av toaletterna har dusch och en toalett har tvättmaskin och torktumlare. En av toaletterna hör till rummet på vinden. I varje toalett finns det numrerade handduks krokar så de inneboende kan lämna sina handdukar på de avsedda krokarna.

Bakgård och framgård med stort cykelställ

Det finns också en framgård som man kan gå ut till från köket och en bakgård. Framgården har ett cykelställ med plats för sex cyklar så om man jobbar i Kista kan man ha sin cykel där och ta sig till jobbet på bara några minuter. På sommaren kan man ställa ut utemöbler och grilla och socialisera i en jättefin trädgård.

Gott om plats i köket

Köket är toppmodernt och fullt utrustat med separata hyllor och kylskåpshyllor för de inneboende med väldigt mycket plats för matvaror. I köket finns det också en 32 TV apparat så de inneboende kan ha en gemensam bio kväll då de behagar eller sätta på MTV eller Discovery Channel medan de lagar mat och äter.

TV och Internet

Varje rum är försett med en 32 TV med ca 60 av de mest populära tv-kanaler som också kan kopplas upp mot laptop.

Huset har supersnabb WiFi anslutning på 500MBs.

Tvätt

I en av toaletterna i huset finns det splitternya, toppmoderna tvättmaskin och torktumlare. I omedelbar närhet till huset finns det också en tvättstuga som man kan boka.

Läge

Så centralt som det bara går i Kista, fem minuters promenad till tunnelbana och busstation, tio minuter till Ericsson, och alla andra IT företagen i Kista, tio minuter till KTH Kista, fem minuter till Kista galleria som är ett stort shopping center fullt av butiker, restauranger, fitness center etc.

Kista kallas Skandinaviens Sillicon Walley pga. alla de stora IT företagen som har sitt kontor där. Det är ett av de snabbast växande områdena i Stockholm.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm