Silkeborgsgatan 24

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Silkeborgsgatan 24, Stockholm


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Fräscha, nyrenoverade rum mitt i Kista
Sex rum i storlekar 8 till 30 kvm, inredda med samma höga standard som i ett 4-stjärningt hotell. Varje rum har elektroniskt kodlås med egen kod. Alla rum har stora, bekväma, sängar av toppkvalitet och 32 TV med 60 av de mest populära tv-kanalerna.

I huset finns 500 MB/S internet anslutning, 4 stycken toaletter, tvätt maskin med torktumlare samt tvättstuga i omedelbar närhet. Toppmodernt, fullt utrustat kök med gott om utrymme. Jättefin bak- och framgård med stort cykelställ.

5 minuters promenad till Kista tunnelbana och busstation, 10 minuter till Ericsson, och alla andra IT företagen i Kista, 10 minuter till KTH Kista, 5 minuter till Kista gallerian som är en stor shopping center full av butiker, restauranger, fitnesscenter etc. I närheten ligger också Järvafältet, ett av Stockholms största naturreservat, som är perfekt för långa promenader, jogging- eller cykelturer.

Rummen hyrs enbart ut till affärsmänniskor som föredrar att bo gemensamt med andra affärsmänniskor, betydligt billigare än på ett hotell samtidigt som de har möjlighet att laga mat och lämna sina saker.

OBS! -Vid intresse vänligen maila mig;
Namn och efternamn
Telefonnummer
Företag och tjänst

Jag svarar alla med fullständig information inom 48h.

Mer information och bilder på huset finns på www.husikista.se

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm