Silkeborgsgatan 24

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Silkeborgsgatan 24, Stockholm


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Ljust, nyrenoverat rum mitt i Kista
Rummet är inrett med samma höga standard som ett fyr-stjärnigt hotellrum med 120 cm bekväm, säng av toppkvalitet, 32 TV med 60 tv-kanaler, elektroniskt kodlås med egen kod. Sängkläder och handdukar finns.

Huset har 6 rum, är totalrenoverat och inrett med väldigt hög standard och med tanke att inhysa 6 affärsmänniskor som föredrar att bo gemensamt med andra affärsmänniskor, betydligt billigare än på ett hotell samtidigt som de har möjlighet att laga mat och lämna sina saker.

I huset finns 500 MB/S internet anslutning, 4 stycken toaletter med två duschar, tvättmaskin med torktumlare samt tvättstuga i omedelbar närhet. Toppmodernt, fullt utrustat kök med gott om utrymme. Jättefin bak- och framgård med stort cykelställ.

Fem minuters promenad till Kista tunnelbana och busstation, 10 minuter till Ericsson, och alla andra IT företagen i Kista, 10 minuter till KTH Kista, fem minuter till Kista gallerian som är en stor shopping center full av butiker, restauranger, fitnesscenter etc. I närheten ligger också Järvafältet, ett av Stockholms största naturreservat, som är perfekt för långa promenader, jogging- eller cykelturer.

OBS! -Vid intresse vänligen maila mig;
Namn och efternamn
Telefonnummer
Företag och tjänst

Jag svarar alla med fullständig information inom 48h.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm