Själlandsgatan123

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Själlandsgatan123, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

87 m2


Beskrivning

Nyrenoverat Radhus i Kista - Ärvinge
I Kista Ärvinge ligger detta fantastiska och helt nyrenoverade radhus på 3 rok fördelat på 2 våningar och välplanerade 87 kvm.

Hela huset inkl. kök, dusch och Wc utrymmen är totalrenoverat under hösten 2015. Alla vitvaror är bytta, väggar är ommålade, golv är bytta och kök och badrum är genomgående helt renoverat.

Planlösning:
Nedre plan tillika välkomnade entré är totalrenoverat och målat i vitt. Till vänster från hallen finns en helkaklad och fräsch gästtoalett. Ytterligare en bit fram finns det fantastiska köket med all inredning samt vitvaror utbytt. Gott om plats för matbord och en härlig utgång till altan.

På nedre plan till höger från entrén kommer man till ett stort och väldisponerat vardagsrum med utgång till bakre altan.

Till övre plan kommer man vi den magnifika och vita trappan. På övre plan som även den är totalrenoverad med nya väggar, golv och tak finns två väl tilltagna rum på var sin sida om trapphuset. Här finns även det total renoverade och helkaklade dusch utrymmet med nya nya vitvaror så som tvättmaskin och tumlare samt nya wc-stol.

Huset kommer hyras ut ommöblerat och från omgående samt under längre period.

Deposition på 3 månadshyror.

Hyran är på 13.000 kr och inte prutbar.

Till hyran tillkomer driftskostnader på ca 2.400 kr

Vi söker stabil familj med ordnad inkomst. Max 1 barn och inga djur.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm