Sjöbjörnsvägen 20

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sjöbjörnsvägen 20, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Fin möblerad 2,5a i Gröndal /söder om Söder
På grund av arbete på ny ort vill vi hyra ut vår fina möblerade 2a i mysiga Gröndal. Lägenheten ligger vid vattnet, precis söder om Söder med goda kommunikationer alternativt ca 10- 15 minuters promenad till Hornstull. Mataffär, fik, mysiga promenadvägar m.m. finns runt hörnet.

Lägenheten som är från 40-talet är väldigt ljus med balkong i söderläge mot härlig grön innergård. Från sovrummet har man en fantastisk fri utsikt över Mälaren, Långholmen och Kungsholmen. De 58 kvm upplevs som större tack vare bra planlösning. +0,5 ges av stor garderob med fönster. I och med att lägenheten är högst upp är det knappt någon insyn. Lägenheten, som är K-märkt, är fint renoverad med charmiga originaldetaljer bevarade i kök och hall. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin. Även diskmaskin finns. Vitvarorna är genomgående nya och välfungerande. Området är mycket lugnt och lummigt utan störande ljud. Grannarna är trevliga, cykelförråd och bilparkering finns utanför.

Lägenheten är tillgänglig från och med 15 november och uthyres tills vidare med två månaders uppsägningstid. Troligen blir hyrestiden inte längre än ca 6-12 månader. I hyran ingår värme, el och bredband. Komplett möblerat med viss flexibilitet. En månadshyra i deposition som betalas när du/ni har sett lägenheten och vi har skrivit kontrakt.

Vi söker en eller ett par hyresgäster som vi kan lita på. Rökfria och utan djur. Maila något om dig/er så hör vi av oss för visning m.m.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm