Sjöbjörnsvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sjöbjörnsvägen, Stockholm


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Etta i gröndal - 1årskontrakt
Lägenheten hyrs ut med 1 årskontrakt med stor möjlighet till förlängning och ligger 50m från gröndals tvärbana som tar dig till gröna (alvik) och röda linjen (liljeholmen) tunnelbanestationer. 100 meter till klipp bad och brygga.

Lägenheten är ljus, väldisponerad och totalrenoverad för i september 2015.

Utrustning som finns är kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro. Köksutrustning som stekpannor, kastruller, bestick och glas finns naturligtvis också.

Badrummet är fräscht med helkaklade vita väggar och badkar.

Lägenheten är placerad på 1 våningen i huset.Det finns också en lugn och trivsam innergård, där grillplats finns tillgänglig. Trots den centrala atmosfären finns närhet till grönskande områden i vinterviken samt sjö och naturområdet trekanten.

Hyran inkluderar:
Bredband 100/100 Mbit
wifi
50 tums TV
öppen spis som går att elda i.
El - både uppvärmning och hushållsel
Golvplacerad AC finns att tillgå om så önskas

Helst hyr jag ut till företag eller 1 person. krav är att man är rök- och djurfria och skötsamma, med god ekonomi och gärna referenser från tidigare hyresvärdar.

Hyran betalas i förskott varje månad. Den första hyran betalas när nyckel överlämnas. Kontrakt kommer skrivas, med 2 månaders ömsesidig uppsägningstid.

Vid frågor är det bara att maila. bilder skickas om du är en kandidat. Skriv gärna några rader om dig/er vid första kontakt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm