Sjöviksbacken

Stockholm
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sjöviksbacken, Stockholm


Hyra:

15600 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

106 m2


Beskrivning

Möblerad 5:a uthyres 1 år fr.o.m 1 Feb
En 5:a på 106 kvadratmeter på Sjöviksbacken i Årstadal (Liljeholmskajen) uthyres från 1:a Februari 2016 och ett år framåt. Huset är byggt 2012 och lägenheten ligger högst upp i huset på 6:e våningen. Lägenheten är ljus och har en öppen planlösning med en stor balkong i sydvästläge. Fin utsikt från alla rum och trevliga grannar.

Goda kommunikationer med bussar på gatan utanför, samt promenadavstånd till pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstadal) och tunnelbana (Liljeholmen).

Just nu är de fyra sovrummen möblerade enligt följande: ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng, ett lekrum och ett kontor/gästrum. Detta kan så klart justeras efter behov. Det finns också ett badrum med tvätt- och torkmaskin, en toalett och ett förvaringsrum. Lägenheten är fullt möblerad och innehåller förutom möbler och köksredskap även diskmaskin, TV, wifi, etc.

Månadshyra inklusive värme och möbler 15600:- (+ eventuell hyreshöjning från Stockholmshem under hyrestiden - brukar vara ett par procent). Det finns möjlighet att hyra garageplats för 1125:-. Kostnad för el, internet (fiber), och ev. TV-abonnemang tillkommer.

Krav på hyresgäst: Ni bör ha en sammanlagd månadsinkomst på minst tre gånger hyran dvs 47000:-. Inga betalningsanmärkningar och goda referenser. 1-2 månadshyror i deposition. Ingen rökning inomhus. Inga husdjur. Inga fester.

Om detta låter intressant så skicka ett meddelande där du beskriver dig själv och din situation, så återkommer jag med förslag på tid för att se lägenheten. Jag skickar då även med lite fler bilder.

Välkommen att höra av dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm