Skånegatan 105

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skånegatan 105, Stockholm


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

Etta vid Vitabergsparken/Nytorget
Hej,

Jag ska hyra ut min lägenhet som ligger på Skånegatan i höjd med Sofiakyrkan på östra Södermalm. Lägenheten ligger i närheten av Nytorget med dess trevliga caféer och restauranger och det går även bra att ta färjan till Hammarby sjöstad, för att därifrån bege sig ut i Nackareservatet för den som så önskar.

Det finns möjlighet att låsa in cykeln i ett cykelrum och det är lätt att ta sig till och från området med kommunala transportmedel.

Lägenheten är en etta på 33 kvm med separat kök i ett äldre hus med fina tidstypiska detaljer och ligger tyst mot gården på tredje våningen.

Lägenheten hyrs ut möblerad/delvis möblerad efter önskemål. Tillstånd finns för att hyra ut den i ett år, med möjlighet till förlängning.

Jag önskar helst hyra ut lägenheten med start i början av april.

Hyran är 10500 kr per månad.

I hyran ingår gas och el upp till en sammanlagd kostnad av 500kr i månaden. I hyran ingår även bredband (fiber) och TV (Comhems basutbud).

Jag kommer att vilja ha en månads hyra i deposition att betalas i samband med överlämning av nycklar.

Om detta låter intressant får du gärna höra av dig via email. I mailet bifogar du referenser från tidigare hyresvärd/boende samt information om inkomst (lönespecifikation). Jag kommer även att behöva ett anställningsintyg innan tecknande av kontrakt.

Som hyresgäst kommer du även behöva teckna en egen hemförsäkring.

Annonsen är aktuell så länge den ligger uppe.

Hälsningar
Gustav Personne

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm