Skattungsvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skattungsvägen, Stockholm


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Fint ljust rum i Årsta uthyres
Fint ljust rum i Årsta uthyres till kvinna

Jag hyr ut ett rum i min fina trea på 70 m2 till en kvinna/tjej. Jag har hyrt ut länge och är van vid det.

Rummet har trägolv, två fönster i olika väderstreck och är ljust och rent med gott om förvaring. Det är möblerat med en fräsch 1,20 säng med sänglåda under för förvaring, sängbord, stor rymlig garderob efter vägg med spegeldörrar och flera lådor, skrivbord och stol, byrå med fyra lådor, litet väggfast vitrinskåp samt lampor, gardiner, stora kuddar på sängen och sängöverkast. Badrummet ligger nära rummet och har badkar och är nyrenoverat.

I hyran ingår:
Tillgång till fullt utrustat kök med microugn, diskmaskin och del i frys.
Hemförsäkring.
Elräkningar.
Radio- och TV-avgift.
Internet.
Allt städmaterial samt hushålls- och toalettpapper.
Tvättstuga finns i källaren.
Veckostädning av gemensamma utrymmen gör jag, dock städar du ditt rum och efter dig själv i kök och badrum efter användning.

Kommunikationerna är mycket bra, tvärbanan (spårvagnen) ligger 100 meter från huset och går till (Sickla) Gullmarsplan eller Liljeholmen (Alvik) till Tunnelbaneförbindelse, grön och röd linje. 8 minuters gångavstånd eller en station med tvärbanan finns pendeltågsförbindelse. Bussar går också genom Årsta för transport till Gullmarsplan. Årsta centrum ligger nära med butiker, många restauranger och två nyöppnade gym.
Det är 10 minuters promenad till Årstaviken och möjligheter till bad, jogging och utomhusgym runt viken. Nära till Årstafältet med golf och rugbyplan.

Jag är en positiv kvinna med två vuxna utflugna barn och ett barnbarn, jobbar heltid under kontorstider, tränar flera gånger i veckan och lever ett lugnt liv. Jag har inga husdjur men är kattvakt i bland. Jag har rent och snyggt omkring mig och du måste också vara lugn, ordningsam, renlig och ansvarsfull.

Uthyres från 2015-11-09 och tills vidare. En månads uppsägningstid från båda parter. Du betalar en månads hyra i förskott vid inflyttning plus innevarande månadshyra.

Ring Susanne så får du veta mer :)
Mobil 0767-984678

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm