Skattungsvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skattungsvägen, Stockholm


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Fint rum i Årsta uthyres till kvinna från 1/6
Fint ljust rum i gröna lugna Årsta uthyres till kvinna

Jag hyr ut ett rum i min fina trea på 70 m2 till en kvinna/tjej. Rummet har två fönster och är ljust och rent. Det är möblerat med en fräsch 1,20 säng, sängbord, stor rymlig garderob med spegeldörrar och lådor, skrivbord och stol, byrå med fyra lådor, litet väggfast vitrinskåp samt lampor, gardiner, stora kuddar på sängen och sängöverkast. Badrummet ligger nära rummet och har badkar och är nyrenoverat.

I hyran ingår:
Tillgång till fullt utrustat kök med diskmaskin och del i kyl, frys och skafferi.
Hemförsäkring
Elräkning
Radio- och TV-avgift.
Internet
Tvättstuga finns i källaren i samma trapphus.
Allt städmaterial samt hushålls- och toalettpapper.
Jag gör veckostädningen av gemensamma utrymmen, dock städar du efter dig själv i kök och badrum efter användning.

Kommunikationerna är mycket bra, tvärbanan ligger 100 meter från huset och går till (Sickla) Gullmarsplan eller Liljeholmen (Alvik) till Tunnelbaneförbindelse, grön och röd linje. 10 minuters gångavstånd eller en station med tvärbanan finns pendeltågsförbindelse. Bussar går också genom Årsta för transport till Gullmarsplan.

Jag är en trevlig ensamstående kvinna med vuxna utflugna barn och ett barnbarn, jobbar heltid under kontorstider och lever ett lugnt liv. Jag tränar flera gånger i veckan på Friskis. Jag har inga husdjur men passar två katter ibland. Jag har rent och snyggt omkring mig och du måste också vara ordningsam, renlig och ansvarsfull. Jag är van att hyra ut rummet, då jag hyrt ut länge.

Rummet finns ledigt för uthyrning från 2016-06-01 och uthyres på obestämd tid om allt fungerar bra. En månads uppsägningstid från båda parter. Du betalar en månads hyra i förskott vid inflyttning plus innevarande månadshyra.

Ring Susanne så får du veta mer.
0767-984678

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm