Skebokvarnsvägen 77

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skebokvarnsvägen 77, Stockholm


Hyra:

4900 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Rum i delad 4a uthyres tillsvidare
Då en av mina roomies nu ska flyga boet och flytta ihop med sin flickvän så blir ett av sovrummen i min 4a i Bandhagen ledigt för en person för inflytt den 1a augusti och tillsvidare.

I lägenheten så finns det fullt utrustat nyrenoverat kök med diskmaskin och lite annat smått och gott, mysigt vardagsrum med många fina 50-talsdetaljer så som fiskbensparkett, två fräscha nyrenoverade toaletter, balkong samt tre sovrum. Hela lägenheten är möblerad förutom sovrummet så där är det fritt fram att fixa iordning som du själv vill. Sovrummet är inte så stort men har ett stort fönster och det är helt fri tillgång till kök och vardagsrum.

Lägenheten ligger i ett lugnt område och det är tar ca 5 min att gå till tunnelbanan (Bandhagen, gröna linjen söderut), och sen ca 10 min till söder och ca 15 min till T-centralen. Det finns även en busshållplats precis utanför huset, hållplats Bäckahagens skola.

Hyran är på 4900kr/mån och då ingår det el, gas och internet. En månadshyra i deposition lämnas också vid inflytt.

Angående mig så heter jag Stina, 32 år, kommer från Jämtland men bott i Stockholmstrakten i ca 10 år nu, jag är utbildad till fotograf och jobbar som fotoassistent till och från inom mode och reklam. Sedan så har jag diverse andra ströjobb också utöver det. Moa som också bor här sedan ett år tillbaka är 30 år, kommer från Skåne och är statsvetare och jobbar som utredare på en myndighet. Vi har en lugn och skön stämning här hemma, vi lever våra liv och kör vårt eget race men hänger en stund i köket titt som tätt och pratar om allt och inget, har film- eller brädspelskvällar ibland, fixar middag tillsammans då och då. Men mycket av vår tid hemma spenderas dock ofta framför datorerna i mjukisar, jag älskar amerikanska serier (total junkie) och Moa har stenkoll på SVTplay. Så nu hoppas vi på att hitta en person som är lättsam att bo med, som har en skön inställning, som är respektfull och ansvarsfull och ser vad som behövs göras i hemmet (och då också tar itu med det oftast och inte bara tänker att det är någon annan som gör det) och som, precis som vi gillar mixen av egen tid och socialt häng.

På plus-i-kanten-sidan får du även gärna ha lite humor, gärna föredra kvällsduschar framför morgonduschar (då mitt sovrum ligger vägg i vägg med duschen, nattmänniska här...), vara feminist och tro på jämlikhet och respekt, bry dig åtminstone en gnutta om miljön och respektera att vi sopsorterar, och inte ha en fallenhet för att smälla i dörrar eller åtminstone vara väldigt villig att jobba på den sidan av dig själv ;)

Om du är intresserad och känner att det här passar dig så skicka ett mail och berätta lite om dig själv så som hur gammal du är, vad du gör, hur ditt vardagsliv kan se ut osv.

Och bara som en sista notis, kontraktet gäller senast från 1a augusti, att börja betala hyra senare än så är tyvärr inte möjligt. Nämner det bara så vi inte behöver slösa bort varandras tid :)

Ha det så gott i sommarsolen!

Tjing!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm