Sköldgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sköldgatan, Stockholm


Hyra:

13500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Ljus och rymlig lägenhet nära Tantolunden
Ljus och stor etta vid Tantolunden på Södermalm. Lägenheten ligger högst upp, med fri utsikt över hustak och grönskan i Tanto. Fem dubbelfönster och i princip ingen insyn. Mycket trivsamt område, med närhet till Mariatorgets folkliv, Tantos park och gångavstånd till det mesta på Söder.

Lägenheten är helt öppen, med ett stort rum på ca 50 kvm med fönster i två vädersträck.

Garderob/förvaringsrum på ca 5 kvm där även kylskåpet står (man slipper oljudet från kylskåpet). Fräscht badrum med dusch. Sedan bilderna togs så har även en ugn byggts in i köket och en del av möblerna är uppgraderade.

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad, med tillträde från och med lördag den 10e september.

Jag har tidigare hyrt ut lägenheten på Airbnb i perioder. I den annonsen finns mer info: https://www.airbnb.se/rooms/6273268?preview=&sug=5 0

Jag har själv bott i lägenheten med min flickvän och det har gått utmärkt att bo två. Men nu ska vi bo i Uppsala under hösten, och eventuellt även under våren.

Hyrestiden för lägenheten är alltså minst fram tills nyår, men förmodligen även fram tills nästa sommar. Eventuellt kan det även bli längre.

Till hyran kommer kostnader för el och bredband på ca 400kr.

Jag ser helst att det är ett par som hyr. Ej husdjur eller rökare.
Hör gärna av dig ifall du har frågor eller funderingar! Om du är intresserad, så skicka gärna info om dig/er så kan vi höras vidare på mail.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm