Sköndal

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sköndal, Stockholm

Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Fin tvåa uthyres tills vidare - Sköndal
Jag hyr ut min lägenhet på 2 rok som ligger precis vid Sköndals centrum. Den är tillgänglig den 1/12 och på obestämd tid framöver, troligtvis ett år eller mer. Den är 55 kvm, ligger högst upp (3:e våningen) och det är en hörnlägenhet med liten balkong med solläge. Utöver vardagsrum, sovrum och kök finns en klädkammare och badrum med egen tvättmaskin. Lägenheten hyrs ut delvis möblerad (soffa, tv-bänk, byrå, säng, köksmöbler).

Hyran är 12000 kr/månad och då ingår el, bredband och hemförsäkring. En månadshyra i deposition samt första hyran betalas vid skrivande av kontrakt.

Fint område med promenadstråk vid vatten (Drevviken) finns en liten bit bort. Där finns också flera badplatser. Bostaden ligger precis intill Sköndals centrum med bland annat mataffär och apotek. Busshållplatsen ligger endast 100 meter bort och där går direktbuss till Gullmarsplan som tar ca 10 min.

Söker i första hand någon/några som är intresserad av ett långtidskontrakt. Endast lugna ansvarsfulla personer med ordnad ekonomi. Ej husdjur eller rökare.

Svar via mail.

Med vänlig hälsning,
Linda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel