Skönviksvägen 243

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skönviksvägen 243, Stockholm


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Möblerad lägenhet i mysiga Stureby - korttid
Jag ska ut och resa i framförallt januari och tänkte att det kanske finns nån bra person som behöver boende och vi kan hitta en lösning som funkar bra för oss båda. Kan bli slutet av december och nån vecka in i februari också.

En ljus, mycket välplanerad 45 kvm lägenhet med balkong i Stureby. En av få lägenheter i detta mysiga villaområde.

Vardagsrummet är det största rummet på bekostnad av köket. Men detta gör vardagsrummet till ett rum för umgänge med plats för både köksbord, skrivbord och soffgrupp. Köket har dock väldigt mycket arbetsyta/bänkyta för att vara så pass litet. Sovrummet har plats för en stor dubbelsäng och en läshörna/klädhängare, vad ni önskar. Hallen är öppen och leder direkt in i vardagsrummet till höger. Rakt fram är en korridor med garderober till vänster, toalett med dusch rakt fram, kök till höger. Det finns möjlighet att gå runt, dvs dörr från köket till sovrummet. Se planritning.

Denna härliga tvårummare är nymålad i alla rum för knappt fyra år sedan. Då byttes även toalett, handfat, köksbänkskivor, golv i köket, kyl och frys ut.

Det är fönster i två väderstreck, med möjlighet att öppna i alla rum. Lägenheten ligger på översta planet i ett litet hus med endast fyra lägenheter i trappuppgången. Tvättstuga och källarförråd ligger i samma hus. Den lokala pizzerian med en härligt välkomnande och glad pizzabagare höjer känslan ännu mer! Tunnelbanan ligger 2 minuters gångpromenad från huset. Man ser perrongen från balkongen. Det tar 13 minuter till Slussen och 17 minuter till T-centralen.

Ica-butik finns både i Bandhagen och i Svedmyra, ca 10 minuters gångpromenad bort. Ica BEA i Svedmyra kan kanske vara en av de bästa Ica-butikerna ever! Ni kommer fatta när ni kommer dit :-)

Det finns alltid gratis parkering utanför på gatan, samt en 7-dygnsparkering mitt emot huset.

Kom och titta, bilderna gör inte lägenheten rättvisa! 45 kvm låter lite, jag är helt säker på att det står fel i hyreskontraktet - den MÅSTE vara större... :-)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm