Tillbaka till lägenhetsannonser i Stockholm

Skötsam kille med god ekonomi och inge betalningsanmärkningar söker boende omgående
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Minsta antal rum

2 rum & kök


Lägenheten söks av: Singel
Hej mitt namn är Andreas Söderberg och jag söker boende då jag precis har separerat med mina barns mamma. Jag har 2 döttrar, en som snart är 4 år och en till på 1 och 1/2 år. Jag har barnen 10 dagar i månaden (5 dagar varannan vecka) Så söker en lägenhet med minst 2 rum.

Jag som person är driven och älskar att träna. Tränar regelbundet och tar hand om min hälsa. Jag är skötsam och röker inte och har inga husdjur.

Arbete och ekonomi.
Jag jobbar som restaurangchef och driver 2 restauranger. Just nu så håller vi på att öppna vår tredje restaurang. Som du förstår så jobbar jag väldigt mycket, jag är i princip bara hemma när jag sover utöver dom dagarna jag har barnen. Jag tjänar över 320.000 kr/år. Utdrag går att få vid behov.

Först av allt så söker jag lägenhet från Liljeholmen till Ropsten och från T centralen till Hagsätra, Farsta eller Skarpnäck. Kontakta mig gärna om ni har någont som ni tror skulle passa mig så får vi boka visning och så får vi se om just din lägenhet är någonting som skulle passa mig och mina behov. Söker även ett boende där möjligheterna finns att bo runt 2 år medans jag sparar in pengar till insats för bostadsrätt.

tele 0721811115
mail s.andreas.soderberg@gmail.com

Inlagd av Andreas

Maila annonsören