Tillbaka till lägenhetsannonser i Stockholm

Skötsamt par söker 2a söder om city.
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Minsta storlek

40 m2


Maxhyra

11000 kr


Lägenheten söks av: Par
Hej,

Vi är ett par som heter Gustaf och Arbulena som nu söker boende i Stockholm. Vi är 24 respektive 27 år och söker oss nu till Stockholm p.g.a arbete och studier. Arbulena jobbar som utredare inom Polismyndigheten och jag, Gustaf, studerar Möbeldesign på heltid samt jobbar extra på Securitas.

Vi har varit tillsammans i 3 år och har mycket familj och vänner i Stockholm. På fritiden umgås vi gärna med dem och gillar träning i olika former. Som personer är vi väldigt lugna och stabila, vi ägnar mycket tid åt arbete och studier, vi värdesätter därför en trygg bostadssituation och ett mysigt hem.

Vi söker en lägenhet som vi kan hyra under en längre period. Av logistiska skäl letar vi efter en lägenhet söder om city. Mest intressant är en lägenhet med 1.5 till 2 rok, på inget mindre än 35 kvm. Allra helst ser vi efter något omöblerat men går även bra med delvis möblerat. Vi söker en lägenhet med inflytt efter 1a december. Vi är dock flexibla med inflytt så tveka inte att skriva.

Vi har en trygg ekonomi med fast anställning och utan betalningsanmärkningar. Vi berättar jättegärna mer om oss själva om intresse finns!


Inlagd av Gustaf

Maila annonsören