Skrattmåsvägen 37

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skrattmåsvägen 37, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum uthyres till student
Ca 15 kvm med fönster och dörr till altan på ena sidan och slide-garderober på andra sidan. Rummet är möblerat med en 120-säng, ett sängbord, hyllor, 37 TV och klädbetjänt.

Rummet är på nedervåningen av ett 120 kvm stort radhus beläget i ett trivsamt område nära vatten och skog. Området heter Fagersjö och busshållplatsen heter Skrattmåsvägen. Närmaste tunnelbana är Högdalen som är 5 minuters bussväg bort. Vidare är det 15 minuters bussresa till Farsta centrum som tillhandahåller all service man kan behöva samt 30 minuters bussresa till Campus Södertörn.

Du får tillgång till egen toalett och dusch, köket delar vi på och allt detta är placerat på nedervåningen. På dagarna har du tillgång till hela huset då vi arbetar och du kanske pluggar hemifrån, annars ser vi gärna att övervåningen är vår privata del. Där ligger vårt sovrum, gästrum, vardagsrum & badrum.

Vi som bor här är ett par i 50-års åldern vars barn flyttat ut och som känner att vi har för mycket tomma rum! Vi har även en Cocker Spaniel på 2 år så man bör inte vara djurallergiker. Vi vill även att du är rökfri, ordningsam och talar flytande svenska.

Vi tänker att vi hyr ut läsårsvis. Vi gör självklart upp ett hyreskontrakt där båda parter är införstådda med reglerna. Hyran är 4000 kr i månaden och då ingår el, värme, Wifi & tv. Du är välkommen att titta på rummet innan du bestämmer dig.

Är du intresserad? Skicka gärna ett mail där du beskriver sig själv, var & vad du ska studera samt gärna en bild!

Vill du ha mer info? Tveka inte att höra av dig! :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm