Skydraget 3, 163 55 Spånga

Stockholm
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skydraget 3, 163 55 Spånga, Stockholm


Hyra:

25000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Sekelskiftesvilla i Spånga Solhem
Faluröd sekelskiftesvilla i Spånga Solhem med lummig trädgård i ett lugnt och avskilt läge.

Uthyres ett år från 2016-09-01 till 2017-08-31.

- Nyrenoverat hus med tre sovrum på övervåning och gästrum nere.
- Trädgård om 1000 kvm med frukträd, gräsmatta och gott om lekmöjligheter.
- Huset har en stor altan samt balkong.
- Sekelskiftescharm med vedspis och kakelugn.
- Källare med förvaring och tvättstuga

Huset har goda kommunikationer med pendeltåg från Spånga station (12 minuters restid till Centralen) eller buss 117 som förbinder till tunnelbanan vid Brommaplan. För den som kör bil är det nära ut till E4 och E18. Huset har ca. fem minuters promenadavstånd till mataffärer samt flera restauranger. Det är ca. tio minuters promenad till charmiga Spånga centrum där det mesta man behöver finns.

Ett mycket barnvänlig läge med en trädgård som inbjuder till lek! Huset ligger på en mycket lugn gata utan genomfartstrafik. Det finns ett flertal bra förskolor och skolor i området. Tomt på ca 1000 kvm med fruktträd, öppen gräsmatta och ett eget litet berg. Huset har en altan med eftermiddags/kvällssol med utgång från vardagsrummet och köket. Altanen har rejält räcke med låsbar grind. På övervåningen finns en balkong med kvällssol och fin utsikt.
Huset är i mycket fint skick och helrenoverades invändigt och utvändigt 2014/2015. Detta gäller dock inte köket som har en något äldre standard. Vackra trägolv i alla rum utom hall och kök där det ligger tåligare golv.

Huset är försett med modernt inbrottslarm samt brandlarm ifrån Verisure.

Beskrivning rum för rum:
På nedervåningen kommer man in i en generös hall med mycket förvaring, här finns ett stort öppet vardagsrum med matsalamöbel samt soffgrupp i separat del, ett sovrum (idag lekrum), ett helkaklat badrum med dusch samt fullt utrustat kök med sittplats för fyra till fem personer. I köket finns även en fin och välfungerande vedspis i gjutjärn.

En våning upp finns ett allrum med soffgrupp och TV, ett större sovrum samt två mindre sovrum och ett helkaklat familjebadrum med badkar. I allrummet finns en fin och välfungerande kakelugn i original.
I källaren finns en tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt förvaringsutrymme. Källaren har separat ingång med larmad säkerhetsdörr från trädgården.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm