Slättåkragränd 23

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Slättåkragränd 23, Stockholm


Hyra:

11900 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

3 Rok Östberga, 2 p-platser - längre tid
Jag studerar sedan en tid medicin i Uppsala, och bor därför nu i en villa utanför Sigtuna. Ungefär två år återstår av min studietid, och under denna tid har jag hyresvärdens godkännande att hyra ut min moderna ljusa och fullt möblerade lägenhet. (Kanske blir det jobb i Norge efter detta, så för rätt hyresgäst kan ett kontrakt komma att förlängas flera gånger!)

Nuvarande andrahandshyresgäst har bott i lägenheten under 2,5 år, men har nu köpt en egen bostad i området. Jag söker därför nu en rökfri hyresgäst med stabil inkomst. (Vi tar upplysning och referenser på alla seriösa sökande innan en ev. visning.)

Lägenheten har en öppen planlösning, soligt läge och stor balkong högst uppe i ett nybyggt fyravåningshus med hiss. Modern tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och platt-TV finns på plats. Förråd och stor tvättstuga finns i entréplanet, och det ingår även två parkeringsplatser i hyran, varav en med el-urtag.

Inflyttning den 1 februari 2016. Hyran debiteras en månad i förskott, och en deposition motsvarande en månadshyra tas ut vid kontraktsskrivning. Hushållsel tillkommer efter tecknade av eget abonnemang.

Visning bokas genom min man Michael på angivet telefonnummer.

Ainagul Harvey

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm