Tillbaka till lägenhetsannonser i Stockholm

Slut på distanden!Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Minsta storlek

30 m2


Maxhyra

9000 kr


Lägenheten söks av: Par
Hjälp oss bo ihop efter 2 års distans!

Michael Hurtig och Sarah Klein letar nu lägenhet i Stockholmsområdet efter två års distansrelation. Michael är en kalmarit med en kandidatexamen inom Radioproduktion och Sarah är en dalkulla som blir utexaminerad gymnasielärare till våren. Det vi söker kan kosta upp till 9000 kr i månaden och får gärna ligga innanför Stockholms tullar, alternativt någon kranskommun. Vi kan flytta in januari eller februari.

Vi är inte speciellt kräsna på exakt var boendet ligger men eftersom Michael just nu jobbar i Bergshamra bör den ligga inom rimligt pendlingsavstånd dit.
Michael arbetar heltid som studiepedagog på en högstadieskola medan Sarah har en termin av uppsatsskrivande kvar innan sin examen (eftersom examensarbetet kan göras utanför Sarahs studieort är det alltså nu aktuellt för oss att hitta något gemensamt boende i Stockholm). Vi är skötsamma, trevliga och sociala, vi röker inte och har inga betalningsanmärkningar. Båda är aktiva personer som tycker om kultur, träning och natur.

Har du eller känner du någon som har en lägenhet, som t ex kanske ska ut och resa i vår, studera utomlands eller bara har en lägenhet på lager? Hör av dig! Skicka oss gärna ett PM eller maila oss på sarah.dk@hotmail.com eller michael.christoffer.hurtig@gmail.com.
Annars snälla dela denna post så andra kan se, så kanske vi får på annat håll. Som sagt, tveka inte att höra av er, vi är tacksamma för all hjälp vi kan få

Inlagd av av Sarah
Telefon: 0702828251

Maila annonsören