Smedsbacksgatan 20

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smedsbacksgatan 20, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Ljus och optimalt planerad 2:a med balkong
Vi är ett par som har pendlat mellan köpenhamn och stockholm i ett år, och därmed haft 2 mindre lägenheter. Nu när vi bestämt oss för Stockholm bestämde vi oss också för en större lägenhet, men vi är inte redo att släppa vår pärla på Gärdet än!
Vi söker helst ett företag, eller en skötsam och stillsam person/er som kan förvalta vår lägenhet väl under ett år, och som har referenser. Lägenheten ligger nära kommunikationer med endast 1 minut till Gärdets tunnelbana, och på 5 minuter med tunnelbanan är du nere vid Stureplan. Nära till matbutiker, och Gärdets sportfält.

Till lägenheten finns ett stort förråd där du kan förvara dina saker. Lägenheten hyrs ut nästan helt möblerad! Soffa, soffbord, matbord (med 4 stolar), platsbyggd förvaring i sovrummet, byrå i sovrummet, sovrumslampor, taklampor i vardagsrum, gardiner och rullgardiner, och hyllor för böcker ingår i uthyrningen. I köket finns kyl, frys, diskmaskin och integrerad spishäll och ugn i rostfritt utförande.Till vår lägenhet behöver du i stort sett ta med en säng och tv! I priset ingår el, vatten, Kabel-TV och bredband via Comhem.

Lägenheten har stora fönsterpartier som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och bryts av mot klassisk ljus fiskbensparkett. Stor och mysig balkong med viss sjöutsikt och förmiddagssol.

Vi vill helst hyra ut från 9/12, och ett år framåt. Vi kan sträcka oss fram till 11/1 med att börja uthyrningen. Därefter åker vi på semester.

En månadshyra i depositionsavgift vid tillträde/när kontrakt är skrivet. Vi visar lägenheten kvällstid under vecka 49.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm