Sockenvägen 452

Stockholm
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sockenvägen 452, Stockholm


Hyra:

23000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Modernt 2-plans hus med inredd källare
Uthyrningsperiod: 7/1-2016 - 17/6-2016

2-våningshus med helrenoverad och inredd källare i Gamla Enskede. 7 min promenad till T-bana Skogskyrkogården (linje 18) eller 15 min till Sockenplan (19), 10 min till Slussen.
På förstavåningen finns ett fullt utrustat kök med ljus träinredning, vardagsrum och matsal. Det finns också ett större badrum, golvvärme, med dusch och toalett. Huvudentrén har en hall där man kan hänga av sig.
Våning 2 har 3 sovrum och en toalett. Det finns en härlig 20 kvm uteplats med en motordriven markis. Uteplatsen är i söderläge och vetter mot trädgården.
Det är genomgående trägolv på både våning 1 och 2.
I källaren finns ett sovrum och ett TV-rum, som lätt kan omvandlas till ett extra sovrum. Dessa rum har trägolv. Resten av källaren har klinkergolv med golvvärme. Tvättstugan är fullt utrustad. I källaren finns ett stort badrum med jacuzzi, dusch och bastu och en separat toalett plus en verkstad. Källaren har även en egen entré.
Trädgården är mycket grön med bl.a. bärbuskar och trevliga grannar.
I hyran ingår tv, internet och sophämtning, dock ej el (hushållsel o uppvärmning). Men tack vare bergvärmen så är det låg uppvärmningskostnad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm