Södermannagatan 50

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södermannagatan 50, Stockholm


Hyra:

11900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

1,5:a på Södermalm 37 kvm - Tillgänglig nu
Ljus och fräsch möblerad etta med sovalkov och rymligt kök nära Nytorget (SOFO).

Lägenheten ligger högst upp i en sekelskiftesfastighet och har stora vackra fönster och 3 meter upp till tak. Den har genomgående trägolv och vitmålade väggar. Köket är i 40-talsstil och utrustat med gasspis, varmluftsugn, diskmaskin, kyl- och frys. Fyra personer får utan problem plats kring köksbordet. Det finns ett fräscht helkaklat badrum i modern stil med riktig dusch. Hiss finns.

Stort utbud av restauranger och butiker finns i kvarteren. T-banans gröna linje och flera olika bussar finns inom mindre än 5 minuters gångväg. Det är bara 15 minuters cykelväg till Centralen. I huset finns en gemensam takterrass, hobbyrum och lättillgänglig tvättstuga med tre maskiner. Lägenheten hyrs ut möblerad och i priset ingår el, vatten, värme, gas och sophämtning.

Hyra: 11.900 kr/månaden

Deposition på en månadshyra som betalas tillbaka vid utflyttning, under förutsättningen att allt är helt och rent.

Önskas hyra ut till en rökfri och ordningsam person som tar god hand om lägenheten. Stabil ekonomi är viktigt. Referenser behövs.

Om du är intresserad skicka gärna ett mejl och berätta om dig själv.

Lägenheten har nyligen legat ute, men på grund av ett sent avhopp lägger jag ut lägenheten igen. Den är tillgänglig upp till 15 månader från nu.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm