Sofia

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sofia, Stockholm


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

1,5 rum och kök på Södermalm
Möblerad lägenhet på Södermalm uthyres under perioden 2017 01 01 - 2017 05 31 på grund av tillfälligt arbete på annan ort. Eventuellt förlängning till 2017 12 31. Lägenheten består av ett rum och kök, med separat sovalkov, 45 kvm. Helkaklat badrum med badkar. Kök med matplats. Parkettgolv, förutom i köket. Tvättstuga i huset.

Bra läge i lugnt område, med närhet till flera butiker och restauranger. Cirka 10 minuters promenad till Slussen och Medborgarplatsen, drygt 10 minuters promenad till Skanstull. 1 minut till närmaste busshållplats, med buss tar det cirka 5 minuter till Medborgarplatsens och Skanstulls tunnelbanestationer.

Hyran är 10000 kronor per månad, inklusive bredband och TV, exklusive kostnad för el (brukar ligga på ungefär 150-250 kronor per månad). Jag har följande krav på en potentiell hyresgäst:

- Fast sysselsättning (arbete eller studier).
- Husdjur accepteras inte.
- Rökning är inte tillåten.
- 2 månadshyror ska erläggas som deposition vid hyresperiodens början, betalas tillbaka vid hyresperiodens slut under förutsättning att inga skador uppkommit på lägenheten eller möblerna.

Inga undantag från ovanstående kommer att göras, på grund av tidigare dåliga erfarenheter. Ett kontrakt mellan mig och hyresgästen kommer givetvis att upprättas, där villkoren är tydligt definierade.

Skriv ett mail om du är intresserad och berätta om dig själv, gärna med kontaktuppgifter till tidigare hyresvärd eller annan person som kan lämna referenser. Önskvärt att du anger ett mobilnummer som jag kan nå dig på. Endast mailsvar initialt, vid tidigare uthyrning fick jag drygt 300 svar, vilket inte var hanterbart på telefon. Bilder på lägenheten och kompletterande information kommer att ges till person som jag bedömer vara aktuell som hyresgäst.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm