Solberga Hagväg 7

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Solberga Hagväg 7, Stockholm


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Sommarboende med bra kommunikationer
Hej,
Jag heter Simon Sjuls och äger en 3:a i centrala Älvsjö på 75 kvm. Lägenheten ligger i närhet till pendeltåg (ca 150 m), Coop (ca 50 m), tre gym, apotek, med mera. Med pendeltåg kommer du till Centralstationen på ca 12 minuter och tågen går frekvent. Det finns även goda busskommunikationer till telefonplan bland annat.

Jag kommer att hyra ut lägenheten från och med 5 Juni till 28 Augusti. Det finns inte möjlighet till förlängning, eftersom jag själv flyttar tillbaka till Stockholm sen.

Lägenheten kommer INTE att hyras ut som en trea, utan som en tvåa, alltså med ett sovrum, kök, badrum, vardagsrum och walk-in closet samt balkong. Detta då jag inte vill hyra ut mitt eget sovrum för att då ha möjlighet att förvara mina privata saker och även min nuvarande inneboendes saker över sommaren. Utan det ena sovrummet är lägenheten ungefär 63 kvm.
Sovrummet är utrustat med en 120 cm säng, skrivbord, skrivbordsstol, hylla och ett skåp.

Hyran är 9000 och då är lägenheten fullt möblerad och i hyran ingår bredband, vatten, el och värme. Köket är fullt utrustat och har stor kyl och frys. I vardagsrummet finns TV, dock ej Tv-kanaler. I badrummet finns badkar och dusch.

Du/Ni som hyr får gärna vara småbarn-, djur- och rökfria samt kunna uppvisa anställningsbevis eller motsvarande.

Om du är intresserad eller har frågor så tveka inte på att höra av dig! Jag skickar gärna fler bilder vid intresse.

Hälsningar,
Simon Sjuls

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm