Söndagsvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Söndagsvägen, Stockholm


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Möblerat rum uthyres vårterminen 2016
Hej,

jag hyr ut ett möblerat rum i min lägenhet (2:a) till en tjej eller kille, gärna studerande eller veckopendlare mellan den 15 januari och den 31 maj 2016.

Rummet är ca 15 kvm med två fönster, säng, soffa, soffbord, garderob, stolar, två bokhyllor, matta, sängkläder och badlakan. Du kommer att få tillgång till kök där du har tillgång till köksgeråd och egen plats i skåp och kyl samt frys. Du har även tillgång till hall och badrum samt tvättstuga med två tvättider per månad. Tyvärr finns liten möjlighet till förvaring av större saker i lägenheten. Rökare undanbedes tyvärr.

Jag heter Lena och bor samt arbetar mestadels hemifrån. Därför söker jag en inneboende som gillar lugn, ro och stillhet samt föredrar att umgås med sin familj och vänner på annan plats än här hemma. Du har studier eller arbete som fyller dina dagar. Jag har en katt som är gammal och mycket kelig så om du gillar katter kommer du att känna dig som en familjemedlem.

Lägenheten ligger i det mysiga veckodagsområdet i Hökarängen, Farsta med mycket god tillgång till kollektivtrafik. Fyra minuter till busshållsplats mot Gullmarsplan, Skarpnäck, Älvsjö, Skärholmen etc
Bara ca 10 min promenad till t-banan Farstalinjen. Det tar ca 18 min till Slussen. Att cykla till Gullmarsplan tar ca 20-25 min.

I närområdet finns promenadstråk, sjöar, shopping etc

Jag vill ha en depositionsavgift på 3000 kr när vi har skrivit kontrakt och hyran betalas i förskott senast den 15:e varje månad. Depositionen får du givetvis tillbaka efter godkänd städning och inbetalda hyror. En månads uppsägningstid. Jag har hyrt ut mitt rum under flera år med flera goda erfarenheter. Jag söker bara EN inneboende. Är ni ett par snälla svara inte på denna annons.

Är du intresserad vill jag att du skriver och berättar om vem du är, samt vad du gör. Dina planer för det kommande halvåret och att du ställer eventuella frågor du kan ha till mig. I nuläget är uthyrning begränsad till den 31 maj, det kan komma att förlängas allt från 10 dagar till hela sommaren.

Med vänlig hälsning Lena

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm