Söndagsvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Söndagsvägen, Stockholm


Hyra:

3900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i lägenhet uthyres till veckopendlare
Hej,

jag söker en inneboende veckopendlare till ett möblerat rum i min lägenhet (2:a). Rummet hyrs ut fr o m den 15 april och tillsvidare. Du bör ha god kommunikationsförmåga och förståelse för att du hyr ett rum i en mindre lägenhet.
Rummet är ca 15 kvm stort, ljust med två fönster, samt möblerat med säng, soffa, soffbord, garderob, stolar, skrivbord, två bokhyllor, matta, sängkläder och badlakan. Som inneboende har du tillgång till kök där du kan använda köksgeråd och har egen plats i skåp, kyl samt frys. Du har även tillgång till hall och badrum samt tvättstuga med två tvättider per månad. Tyvärr finns liten möjlighet till förvaring av större saker i lägenheten. Rökare undanbedes tyvärr.
Jag heter Stina och bor samt arbetar mestadels hemifrån. Därför söker jag en inneboende som gillar lugn, ro och stillhet samt föredrar att umgås med sin familj och vänner på annan plats än här hemma. Du har studier eller arbete som fyller dina dagar. Jag har en katt som är gammal och mycket kelig.
Lägenheten ligger i det mysiga veckodagsområdet i Hökarängen, Farsta med mycket god tillgång till kollektivtrafik. Fyra minuter till busshållsplats mot Gullmarsplan, Skarpnäck, Älvsjö, Skärholmen etc
Bara ca 10 min promenad till t-banan Farstalinjen. Det tar ca 18 min till Slussen. Att cykla till Gullmarsplan tar ca 20-25 min.
I närområdet finns promenadstråk, sjöar, shopping etc
Jag vill ha en depositionsavgift på 3000 kr när vi har skrivit kontrakt och hyran betalas i förskott senast den 15:e varje månad. Depositionen får du givetvis tillbaka efter godkänd städning och inbetalda hyror. En månads uppsägningstid efter två veckors prövotid. Jag har hyrt ut mitt rum under flera år med flera goda erfarenheter. Jag söker bara EN inneboende. Är ni ett par snälla svara inte på denna annons.
Är du intresserad vill jag att du skriver och berättar om vem du är, samt vad du gör. Dina planer för den kommande tiden som inneboende och att du ställer eventuella frågor du kan ha till mig.
Med vänlig hälsning Stina

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm