Söndagsvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Söndagsvägen, Stockholm


Hyra:

7800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

2:a uthyres läsåret 2016/2017
Hej,

hyr ut min ljusa och fina tvåa på 56 kvm i Hökarängen under läsåret 2016/2017 pga egna studier på annan ort. Uthyrningstiden är 4:a september till den sista juni (slutdatum kan justeras med ett par veckor eller ett par månader) 2017.

Två rum och kök med stor hall, badrum och balkong. Uthyres fullt möblerad med tillgång till bredband och tvättstuga. Passar fint till två studerande vänner eller ett par. Ni är rökfria. Djur går bra. (Det bor en katt i lägenheten idag så ni får inte vara allergiska.) Det finns ingen tillgång till förvaringsutrymmen av möbler och liknande.

Lägenheten ligger bra till i Hökarängen med närhet till fina naturområden och bad. Det tar 10 min att gå till Hökarängen T-bana och ca 18 min därifrån till T-centralen. 2 min till närmaste busshållplats med bussar till Skarpnäck, Älvsjö, Huddinge, Kungens Kurva och Skärholmen. Det är promenadavstånd till Farsta centrum. Utmärkta cykelvägar till Stockholm. Det finns gott om parkeringsplatser.

Området är lugnt med bra grannar. Lägenheten är ljus och fin. Hyran är 7800 kr per månad och inkluderar el, värme, vatten, tvättstuga, bredband. Deposition på en månadshyra betalas i samband med kontraktsskrivning och återfås snarast efter utflytt och godkänd besiktning samt städning. Ni kommer att behöva ordna med en egen hemförsäkring.

Om ni är intresserade så mejla mig ett svar där ni berättar om vilka ni är och vad ni ska göra/studera det närmaste året.

Med vänlig hälsning Lena

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm