Spångavägen 351

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Spångavägen 351, Stockholm


Hyra:

9900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Ljus 2 rok i Spånga uthyres möblerad
Jag kan erbjuda dig boende i min lägenhet som ligger i ett lugnt villaområde i Spånga med bra förbindelser till hela Stockholm, tex så tar det endast 5 min med bil till Bromma flygplats och köpcentret Bromma Blocks. Från bostaden så är det 25 meter till närmsta busshållplats.
Området är väldigt trivsamt med närhet till promenadstråk, badplatser, fritidsaktiviteter samt motionsspår i fin natur. Skolor och förskolor ligger inom nära räckhåll.

Beskrivning bostad:
Stor och ljus lägenhet. Lägenheten lämpar sig antingen för en ett par, ensamstående eller för vänner som vill dela boende.
Lägenheten är 64 m2 (balkong) och håller en hög standard med tex oljade ek parkett i sovrum och vardagsrum. Stor kök med plats för 8-10 pers, och ett stort och ljust vardagsrum. I sovrummet finns det mycket förvaringsmöjligheter med tax en garderob med skjutdörrar i oljad ek. Badrummet är totalrenoverat 2013. I källaren finns det en stor tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt torkrum.

Hyran är 9 900: -/månad. Då ingår också mitt tv abonnemang som är Boxer Mix & C More Family. Kostnader för el tillkommer.
Inflytt 1 februari, ev tidigare om det finns önskemål.
Hyrs ut i 3 mån till att börja med, möjlighet till förlängning finns ev.

Referenser och en månadshyra i deposition krävs.
Skicka ett mail en kort beskrivning om dig, din ålder samt sysselsättning.
Kom i håg att även skicka dina kontaktuppgifter.

Märk ditt mail med Bostad i Spånga.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm