Sparbanksvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sparbanksvägen, Stockholm


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Charmig 2a uthyres från 4 september
Fin 2:a på 42 kvm, belägen vid Hägerstensåsen, uthyres 2 månader för 8000kr och kommer eventuellt förlängas med halvt år eller 1 år till ett högre pris: 12.000kr.

Orsak: jag ska flytta hos min pojkvän att börja med 2 månader för att prova, blir det aktuellt att bo hos min pojkvän så hyrs lägenheten ut halvt år eller 1 år.Mycket bra kommunikationer, någras minuters gångavstånd från Hägerstensåsen och ca 10 minuters gångavstånd från Telefonplan T-bana och busstation 147 direkt till Liljeholmen (ca 11 min) och busshållplatsen finns precis vid gatan.

Det är ett attraktivt, säkert och lugnt område. Flertal restauranger, cafe, livsbutiker och annan service. 

Huset i sig är byggt på 40-talet och har gjorts stambyte i badrummet. Köket är renoverat till 50 tals kök.

Lgh kommer att hyras ut delvis möblerad (berättar per mail vad för möbler) och med delvis utrustat kök. Förlängs kontraktet då kommer jag och hämtar ännu mer möbler, då är det typ bara klädhängarna i sovrummet, dubbelsängen, hatthyllan, skohyllan som blir kvar men detta kan diskuteras.

Den som hyr, får måla om eller spika/borra i vardagsrummet eller sovrummet, men inte i hallen och köket eftersom de är nyrenoverade.

Husdjur är ok, men detta måste diskuteras först och rökning inne är ej tillåten.

Allt ingår i hyran (el, värme, internet och -stadsnät). Cykelrum finns och allmän tvättstuga.

Passar bra för både singelboende eller par.


13 000kr i deposition erläggs vid kontraktsskrivning som återfås vid avflyttning. Hyran betalas varje månad den 25:e i förskott.

Du som hyr bör vara lugn, skötsam och ansvarstagande, ha ordning och reda och håller lägenhet i hygieniskt skick. Önskar ref och anställningsintyg. Endast seriösa svar, per mail. Kort presentation om er själva och sen kontaktar jag för visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm