Stadshagen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stadshagen, Stockholm

Hyra:

14500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

2:A med balkong vid t-bana uthyres 1+ år
Jag hyr ut min fullt möblerade lägenhet med stor balkong som ligger precis intill tunnelbanan Stadshagen på Kungsholmen. Det tar c:a 30 sek att gå till stationen och därifrån är det 5 minuters resväg till T-Centralen. På 5 minuter till fots tar man sig till Hornsbergsstrand där det finns promenadstråk längs vattnet, bad, restauranger och cafeer. ICA Maxi ligger också c:a 5 minuters promenad bort.

Lägenheten ligger på 4:e våningen, är väldigt ljus (mina bilder är aningen mörka) och helt fri från insyn. Det finns hiss och tvättstuga i fastigheten.

Köket har en fullstor spis/ugn, kylskåp, frys och micro. Badrummet är helkaklat med dusch, toa och handfat. Sovrummet rymmer en 160 cm bred kontinentalsäng och en garderob. Framför sovrummet kan man öppna upp till balkongen som är hela 13 kvm stor. Där finns utemöbler och sittbänkar. Den sista bilden är från ett tidigare möblemang men visar lägenhetens layout på ett tydligt sätt :)

Lägenheten rymmer gott om förvaring med olika skåp och en garderobsvägg från golv till tak. Det finns även ett förråd som går bra att utnyttja.

Hyran inkluderar allt, dvs: el, värme, vatten, samt internet och basic utbud av tv-kanaler (dock har jag ingen tv men det får du/ni gärna ta med).

Referenser och en månads deposition krävs. Du/ni behöver vara rök- och djurfria och kunna styrka stabil inkomst.

Inflyttningsdatum: 1 oktober 2016 eller enligt överenskommelse. Lägenheten kommer att hyras ut ett år till att börja med och möjlighet till förlängning finns.

Vänligen emaila vid intresse!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm