Ståltrådsvägen 25

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ståltrådsvägen 25, Stockholm


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Långtidsuthyrning 2 min från Alvik T-bana
Hej!
Hyr nu ut min ljusa gavellägenhet i lummiga Johannesfred, två minuter med tvärbanan (några minuters promenad) till gröna linjen. På drygt 20 minuter cyklar man in till stan. Området har flertalet badplatser, två lokala pizzerior, en thai-restaurang, kiosk. City gross och bauhaus m.fl. finns inom fem minuters promenadavstånd.

Lägenheten hyrs ut möblerad (kan diskuteras). Köket är nyrenoverat, inkl. diskmaskin, och rymmer ca 8 matgäster. I sovrum finns garderob, en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt en stor byrå. Stor och inbyggd garderob finns i hallen. Badrummet har badkar och stort ljust fönster. I vardagsrummet finns en stor hörnsoffa, soffbord, byrå med tv, högtalare, bra möjligheter till förvaring samt en fotölj. I föreningen finns även möjlighet att disponera bastu (ligger precis under lägenheten), hobbylokal (verkstad) samt biljardrum. Goda möjligheter till parkering finns utanför huset (gratis). Djur är ok ( kattstege finns...)

Till en början hyr jag ut den i ett år, med start från oktober, då jag ska pröva sambo-liv på annan ort. En månads deposition krävs, som intecknas när hyreskontraktet är påskrivet och föreningen har godkänt den som kommer att hyra lägenheten. Depositionen fås förstås tillbaka när kontraktet avslutas, under förutsättning att lägenheten är i det skick den var vid tillträdet.
El, grundutbudet för tv samt bredband (100/100) ingår i hyran.

Två månaders ömsesidig uppsägningstid gäller om inget annat avtalas. Den som vill hyra ska ha stabil inkomst och vara utan betalningsanmärkningar. UC kommer att göras på den som blir aktuell för uthyrningen.

Skicka ett mail vid intresse och berätta vem/vilka ni/du är. Maila också om ni vill se flera bilder.

Hälsningar,
Alma

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm