Stamgatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stamgatan, Stockholm


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Uthyres nära Årsta
Hej!

En uthyrningsdel med egen ingång uthyres tills vidare (minst tre månader) med 1 månads uppsägningstid. Lägenheten ligger i Stamgatan och är på 95 kvm och delen som hyrs ut är på ungefär 25 kvm och påminner om en mindre 1;a. För tillfället är delen möblerad med enkelsäng, bäddsoffa och i anslutning till rummet finns ett kokvrå där enklare matlagning förekommer.
Du har även tillgång till en egen toalett och tvättstuga finns i fastigheten.

Blivande hyresgästen får välja om denne vill ha tillgång till dusch eller helt avstå från det, i det sista fallet blir hyran reducerad.

Kommunikationer: Busstationen ligger precis bredvid och det tar ca 10 min till Gullmarsplan. Väl i Gullmarsplan finns goda kommunikationer med T-bana om man önskar att ta sig vidare.

Jag: En renlig, trevlig, och lättsam ekonom som jobbar ganska mycket och därför kompenserar det med så mycket kvalitetstid som möjligt med familj och vänner. Om jag inte är med vänner på Söder eller stan så tränar mycket och gillar att syssla med musik.

Du: Ett hem är ett hem och jag hoppas att vi ska kunna trivas med varandra i den mån vi ses. Därför ser jag gärna att du också är i 23-35 års-åldern. Det absolut viktigaste är att du är pålitlig, lätt att kommunicera med, djurfri, har en stabil ekonomi och kan betala hyran i tid. Jag anser inte att du måste vara rökfri så länge du inte röker inomhus. Det gör inte heller något om du är renlig och har hyfsad musiksmak.

Hör gärna av dig vid intresse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm