Stamgatan, Stockholm

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stamgatan, Stockholm, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

16 m2


Beskrivning

Rum uthyres till icke-rökande student
Jag håller på att hjälpa mina nu pensionerade föräldrar att hyra ut rum i deras bostad. Därmed söker jag en person som hyresgäst till dem från och med den 1 september 2016. Du bör vara skötsam och seriös med dina studier samt van vid att hålla god ordning. Rökare och husdjur tillåts ej.

Lägenheten är en bostadsrätt belägen på Stamgatan i Gamla Östberga. En kort promenad därifrån finns buss 144 som kan ta dig till Gullmarsplan och tunnelbanenätet. På samma hållplats stannar även nattbussar till och från T-centralen.

Det uthyrda objektet utgörs av stå stycken rum om 9,9 respektive 5,9 m2 med egen ingång. Rummen är fullt möblerade och har även försetts med ett eget kylskåp med inbyggt frysfack. Tillgång till toalett och badrum samt kök för matlagning ingår. Det finns även en tvättmaskin i badrummet som kan användas för mindre tvättomgångar efter överenskommelse. El och uppkoppling till Internet via WiFi ingår.

Vid intresse kontakta mig per e-post och beskriv dig själv och din bakgrund samt lämna telefonnummer. I och med att detta rör sig om mina föräldrars bostad är det viktigt att personkemin stämmer.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm