Stångholmsbacken 46

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stångholmsbacken 46, Stockholm


Hyra:

3300 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

180 m2


Beskrivning

Flera rum lediga i kollektiv VårbergPenthouse
Hej!

Två "rum" lediga i kollektivet Vårberg Penthouse.

'Filialen' - tre sammanlänkade rum "en lägenhet i lägenheten". Passar bäst till ett par eller kanske två vänner som vill bo nära varandra.

'Kontoret' - rummet som tidigare var ett kontor, med egen utgång till terrassen.

Vi tänker oss 2 nya personer till filialen och 1 eller 2 nya personer till kontoret.

Vi som bor här nu är Oskar Palmenfelt och Frida Palmenfelt. Sara Ekblad kommer ibland men är mestadels i huset på landet. Vi vill dela vår gemenskap med några till som vill bo tillsammans och fläta vardag, intimitet och integritet.

Vårberg Penthouse era som tantrakollektiv och Incubator har avrundats. Här finns nu en skärpa och en mjukhet som vill knådas till en ny deg - av människor som vill leva tillsammans och finna trygg mark för stundande upptåg.

Vårberg Penthouse ligger på röda linjen mot Norsborg, 5 min till tunnelbanan, 25 min till T-Centralen och 15 min promenad till Mälaren med badstrand och löpspår i naturskyddsområde. I lägenheten finns stor terrass m eftermiddagssol och bastu för kallare dagar.

Vi har bott 4-7 personer här sen vi flyttade in 2011. Några av oss har bott här flera år, andra är nyare. Våra gemensamma åtaganden förändras utifrån hur vi som bor här vill ha det, men består kort i att vi delar på städning och mat, och ses då och då i samlad form för att träffas, kolla att allt flyter på bra praktiskt, och höra hur alla har det < 3

De personer vi söker för 'filialen' får tillgång till tre rum som har gemensam genomgång. Som en liten lägenhet i lägenheten. Där finns i dagsläget en stor dubbelsäng, en soffa, stora garderober och en balkong längst in, ingång till stort badrum med bastu, och hyllor med förvaring.

De personer/den person vi söker till 'kontoret' får tillgång till ett större rum med egen utgång till terassen. Där finns i dagsläget några hyllor och bord.

Rummen är alltså delvis möblerade, men behöver inte vara det. Utöver sitt eget space delar vi på en vacker lägenhet på 180 m2.

Foton - Facebook event
Se foton och detaljer via vårt facebook event:

https://www.facebook.com/events/1112950208782190/

Inflyttning: 1 september/flex. 2016.

Hyra inkl. internet och el: 6600 kr/mån för 'filialen' (räknat för 2 pers.)
Hyra inkl. internet och el: 3300 kr/mån för 'kontoret' (räknat för 1 pers.)

Vi delar på mat och betalar in 300 kr/mån var för gemensamma eko-inköp som Biofood & Ekolådan.

Vi söker i första hand någon som vill flytta in på längre sikt. Även kortare hyresperiod kan vara aktuellt om det känns rätt.

Vi planerar visning:
10 augusti
16 augisti
25 augusti

Hör av dig till Sara Isabella Ekblad med PM på facebook om du är intresserad och/eller har frågor.

Välkommen hem till dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm