Stavangergatan 30

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stavangergatan 30, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Min lägenhet uthyres omedelbart 2rom 55kvm
Hej, då jag inte ska bo i min lägenhet på Stavangergatan 30 så har jag bestämt mig för att hyra ut den. Nuvarande hyresgäst ska flytta utomlands. Inflyttning sker 1 juli. Lägenheten kommer att vara omöblerad.

Det är en stor 2a med ett stort sovrum, inglasad balkong och stor vardagsrum med kök( öppen planlösning). Lägenheten är inte i toppskick men den är fräsch.

Precis vid porten så finns det en tvättstuga som tillhör huset. El ingår i hyran, kabel tv från comhem ingår i hyran. Bredband går att lösa om det behövs.

5 min till Akalla centrum gångavstånd
5min till Husby centrum gångavstånd
10 min till kista centrum gångavstånd
Nära till Kista science city och mässan.

Bra förbindelser när det gäller buss och tunnelbana.

Jag kommer att hyra ut den till den första bästa då jag inte orkar med lång process. Kan du uppvisa arbetsintyg, lönespec osv..och är en trevlig människa så får du den. Kontrakt kommer att skrivas mellan er och mig. Jag har också styrelsens tillstånd. Så allting kommer att vara korrekt.

Inflyttning senast 1 juli och hyran ligger på 12000. En deposition på 12000 kommer också begäras. Uppsägningstid 2 månader. Jag vill hyra ut för en längre period dvs tillsvidare helst minimum till nästa sommar. Kontakta mig mail eller Tel.

Har du hund eller katt är även den välkommen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm