St:eriksgatan 11

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: St:eriksgatan 11, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

Fantastisk 2:a med bästa läge på Kungsholmen
På St:Eriksgatan 11 med Kronobergsparken runt hörnet och några minuters gångväg till underbar strandpromenad vid Norr Mälarstrand och Rålambshovs parken ligger denna fantastiska och fräscha 2 rums lägenhet på ca 39 kvm.

Bostaden med sin härliga charm från tidigt 1900-tal med högt i tak, vackra burspråk och härliga trägolv hyrs ut ommöblerad ganska omgående och på 1 år i taget med eventuell möjlighet till förlängning. Välplanerad och ljus lägenhet på översta våningen i fastigheten. Helkaklat och fräscht dushutrymme med WC, modernt kök med mindre matplats.

Längs strandpromenaden på Norr Mälarstrand finns flera mysiga matställen och populära platser som Mälarpaviljongen och Stadshuset. Lägenheten ligger även nära flera livsmedelsbutiker och shopping i Västermalms gallerian. Extremt bra kommunikationer med Fridhemspaln runt hörnet med både T-Bana och buss. I området finns även många trevliga och populära restauranger och caféer

Lägenheten hyrs ut ommöblerad och från omgående på längre tid till ekonomiskt stabilt företag eller person med stadig inkomst och utan betalningsanmärkningar. Endast till par eller ensamstående.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm