Tillbaka till lägenhetsannonser i Stockholm

Stillsamt och ordningsamt par söker lägenhet
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Maxhyra

10000 kr


Lägenheten söks av: Par
Vi är ett stillsamt och ordningsamt par som söker lägenhet i Stockholm f.om. 1 oktober. Vi kan vara flexibla med datumena både innan och efter.
Vi letar efter en lägenhet att hyra, möblerad/ ommöblerad spelar ingen roll men vi önskar gärna ett långtidskontrakt på minst 1 år och en max hyra på 10000 kr/mån.

Lite mer info om oss:

Amanda:
Jag är 24 år och jobbar för tillfället som Personlig tränare och Grupptränings instruktör i Jönköping. Som person är jag lugn och ett av mina största intressen är träning och hälsa. De timmar jag inte spenderar på jobbet, med min sambo eller mina vänner på ett fik så är jag på gymmet och svettas. Jag är även allergiker och astmatiker som resulterar i att vi inte har några djur eller dyl.

Jerker:
28 år och jobbar som säljare / rådgivare i Jönköping och är även utbildad hudterapeut . Som Amanda sa tidigare om träning och hälsa så är det även ett av mina största intressen. Vi spenderar många timmar på gymmet tillsammans eller med våra vänner på fik men även en bio ibland. I Stockholm planerar jag att jobba för att sedan börja plugga till våren.

Vi båda har en stabil och ordnad ekonomi som alltid betalar hyran i tid. Tveka inte på att höra av dig om du har något som du tror är av intresse för oss.

Må Gott
Jerker och Amanda

Inlagd av av amanda

Maila annonsören