Stopvägen 123

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stopvägen 123, Stockholm


Hyra:

13225 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2


Beskrivning

Bromma - 2 rok - 13 mån - 13 225 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-12-01 - 2018-01-31

Trevlig 2a vid Brommaplan
Huset är från 40-talet och är charmigt med fönster i samtliga rum. Tvättmaskin finns i lägenheten och tvättstuga finns i Föreningen.

Värme, VA, Internet, El och Gas ingår i hyran. TV och Parkering ingår inte.

Lägenheten ligger två minuters gångväg bort från tunnelbana och bussar. Tunnelbanan tar dig väster mot Hässelby strand med flera naturskyddsområden och badstränder på vägen. En tunnelbanestation bort ligger Åkeshov med Judasskogens naturreservat med fina promenad och löpspår. Grimstaskogen har elljusspår och har flera natursköna stränder och klippor. På vintern förekommer spontan skidåkning inom naturreservaten.
När vintern blir kall nog så att Mälaren fryser, är det ypperligt att ta en tur med långfärdsskridskor, vissa år har kommunen plogat isen.
Vill du åka in till Kungsholmen och Stockholms Centrum tar det bara 11-20 minuter. Bussarna tar dig till Mälaröarna och Drottningholm. Spånga och Solna där pendeltågstationer finns ligger bara 20 minuter bort med buss.

Brommaplan har två stora matbutiker, apotek, systembolag och ett flertal restauranger med internationellt tema. Några av de mer välkända bankerna har även kontor i anslutning till centrumet.

Lägenheten hyrs ut mellan December 2016 till Januari 2018. Det kan finnas möjlighet till förlängning med ytterligare ett år.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm