Stora Ängby Allé 29

Stockholm
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stora Ängby Allé 29, Stockholm


Hyra:

40250 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Bromma - 5 ROK - 2 år - 40250 Kr/ mån
Vårt fina hus ligger i Bromma och är en klassisk Ängbyvilla i tre plan med allra bästa läge med närhet till såväl natur, kommunikationer, affärer, skolor och annan service.

Genomgående ljus och med mycket charm och originaldetaljer från 30 talet. Hela huset är nyrenoverat, ny el, nytt badrum och nytt kök. Ny målat, nytapetserat och originaldetaljer bevarade. 3-4 sovrum, 3 sovrum på övreplan + stor hall och 1 sovrum/allrum i nedre plan + stor hall och extraingång. Inred källare med högt i tak, och genomgående golvvärme. Vardagsrum och kök i fil med vackra glasdörrar i original. Parkett i kök och vardagsrum. Gästtoalett på entréplan + hall och ett stort rymligt badrum i nedreplan.

Härlig och lummig tomt med sol hela dagen. Villan har bästa läget vid Ängby Slott och huset ligger i en hörna.

Trevlig stor altan under tak där man kan sitta på kvällarna där det finns plats för ett stort middagsbord samt mys hörna om så önskas. Stor nybyggd parkering för 2 bilar, det går även att parkera på gatan utanför och stor parkering framför slottet för gäster. Extra ingång med stor hall och förvaring i källarplan. Golvvärme.

Ett stenkast från Norra Ängby Torg där mycket finns, butiker och mataffär samt granne med det vackra Ängby Slott och lekplatsen Björklundshage 4H gård, med både klättring, gungor, grillning, basketplan, skateboardramp och hästar mfl. djur.
I närheten ligger flera bra skolor och även den internationella Engelska skolan som har mycket bra rykte. 20-30 min in till stan där det finns flera internationella skolor.

Max 5 min gångväg till T-banan, 15 min med T- banan till Fridhemsplan/stan.

10 min gångväg till Ängbybadet och båtbryggor, 5 min gångväg till badplats vid den mysiga Kyrksjön i området.

10 min till Kista med bil och det är många som samåker i området till Ericsson samt 10 min till Bromma flygplats och 30 min till Arlanda.

10 min med bil till köpcentrum i Bromma Blocks eller Vällingby, 10 min med bil till Fridhemsplan och stan.

Larm Securitas Direct finns inkopplat och kan om så önskas tas över.

Hyran är kallhyra.

Tillgänglig från: 8e augusti 2016.

Uthyrning: 2 år med möjlighet till förlängning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm