Stora Hoparegränd 10A

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stora Hoparegränd 10A, Stockholm


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2


Beskrivning

Modern lägenhet i Gamla Stan
OBS: uthyres senast 29/6! Ta kontakt snart för er som är intresserad. Vill helst hyra ut tills Maj eller Juni 2017 men kortare tid kan tänkas beroende på situation och eventuellt höjd hyra. Hyran är exklusive el.

Unik och modern lägenhet med studiokänsla på den lugna sidan av Gamla Stan. Totalrenoverad 2011 och med egen entre direkt från gatan. Ligger på en tyst gränd precis mellan Österlånggatan och Skeppsbron samt vattnet. 1-2 minuters promenad till många fantastiska restauranger, 3 minuter till bussar på Slottsbacken, 6 minuter till Gamla Stans T-Bana och 8 minuter till Kungsträdgården eller även Slussen.

Lägenheten är möblerat som visas på bilderna. Tvättmaskin finns i badrummet. Det finns även mycket utrustning i köksskåpen som inte syns såsom fat och skålar, bestick, dricksglas, brödrost, mm. Arbetsbord med kontorsstol samt Telia 30 bredband med WIFI router ingår. Stor 160cm säng med bekväm bäddmadrass, varm täcke, fräscha kuddar och fina lakan. Stor och bekväm sofa, fåtölj med vilfunktioner, och 1x1.5m kaffe/matbord finns i vardagsrummet. Notera också HD projektorn med 120" duk, blu-ray spelare och ljudsystem (gäster måste respektera ljudnivå för grannarna så klart).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm