Storängsgatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storängsgatan, Stockholm


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Rum i Norra Djurgårdsstaden uthyres fr. 1 dec
Hej!

Nu har du möjligheten att flytta in hos oss i ett centralt och nybyggt område! Vi är en familj på fyra personer som bor i en fyra på 99 kvm i Norra Djurgårdsstaden nära grönska, vatten och kommunikationer. Närmaste tunnelbana är Ropsten uppgång Hjorthagen. Buss 73 och 55 går utanför dörren. Det tar 7 minuter med buss till Stureplan (gång 30 min). Gångavstånd till Universitetet (1,8km) och KTH (1,1km). Runt hörnet finns ett stort Hemköp.

Vi har ett rum att hyra ut fr.o.m. den 1 december 2016. Rummet är möblerat med stor säng och garderob, nattduksbord/hutch, skåp och lampa. Du har även en egen toalett. Rummet är cirka 9 kvm, toaletten är cirka 4 kvm. Hyran inkluderar också el, vatten, Wi-fi och Netflix. Vi delar på köket och dusch i badrum. Du får del i kyl, frys och skafferi och tillgång till tvättstuga och cykelrum.
.
Vi önskar att du är rökfri och att du inte tar med dig pälsdjur. Du är en hänsynsfull person som kan hantera att flytta in hos en barnfamilj. Vi önskar att du kan kommunicera på svenska då vi har barn i tidig skolålder. Du ombesörjer även en egen hemförsäkring.

Kontraktsperioden kan diskuteras. Deposition av en hyra lämnas direkt vid kontraktsskrivning, i övrig tillämpas förskottshyra. Depositionen återbetalas vid utflytt och villkoren är definierade i kontraktet.

Vi kommer att svara alla ansökande via mail i den mån det är möjligt men eventuellt kan det ta lite tid.

Total hyra 6000 kr/mån

Har du bil eller motorcyckel finns det möjlighet att parkera den på vår plats i varmgarage där även vår scooter står (stor parkeringsplats) för 2000 kr/mån

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm