Storforsplan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storforsplan, Stockholm

Hyra:

7800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

31 m2


Beskrivning

Fin och ljus 1:a i Farsta Centrum - Korttid
Ljus, fräsch och välplanerad etta, tillgänglig för en mycket skötsam person, gärna veckopendlare, från 16 maj tom 30 juni, kanske lite längre,

Lägenheten ligger i attraktivt läge i Farsta Centrum, med stort utbud av shopping, restauranger och service, nära friluftsområde och badplatser, bara några meter från tunnelbanan och bussar, 16 minuter från Stockholm Centralen med nattbuss.

Köket är fullutrustad, med bl mikrougn, kaffebryggare, köksredskap, tallrikar mm.

Lägenheten kommer att säljas efter sommaren, den är nymålad och städad och måste lämnas i samma skick och lika ren som inflyttningsdagen, annars måste jag ta ut avgiften från depositionen för att städa/reparera.

Det kan hända att det blir en privatvisning under tiden, i så fall kommer jag att informera om dag och tid och lägenheten måste lämnas väldigt städad och i ordning inför visningen, man behöver inte vänta hemma, mäklaren kommer att ha nycklarna för att komma in.

7800kr/mån inkl. el.
En månadshyra deposition.

Fast Internet ingår inte i hyran men det finns uttag för Com Hem och Bredbandsbolaget om ni kan flytta egna abonnemang, annars kan jag låna ut en laddad sticka (150 kr/månad 22 GB).
Det finns ingen TV i lägenhet, men det finns Com Hem-uttag med TV basutbud, om du har egen TV.
Det finns en skrivare som man kan använda.
Två tvättstugor i källaren.

Ring inte, tack. Maila gärna och berätta lite om dig om du tror att du är rätt person.

Antagligen kommer jag tyvärr inte ha tid att svara alla, om jag inte svarar före den 6:e maj betyder det att någon annan fick lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm