Stortorp

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stortorp, Stockholm

Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Egen lägenhet i villa. separat ingång
Jag och min sambo hyr ut en Lägenhet som ligger i våran vila men med egen ingång och våning. lägenheten består av 2 rum öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Toalett med dusch och tvättmaskin. lägenheten är under renovering och beräknas bli klar under juni månad och är då helt nyrenoverad så du som flyttar in får ett topp fräscht boende med många fina fönster och gått om ljus.
I hyran ingår el, kall-/varmvatten, värme, sophämtning.
parkering fins tyvärr inte i närheten.

Lägenheten ligger i ett lugnt och trevligt område vid namn Stortorp ca 500m från Trångsund C. Från Trångsund kan man ta Pendeltåg till City som tar ca 15-20 min. Busshållplats finns inom 100m från lägenheten och därifrån tar du dig direkt till Farsta C och tunnelbana in till city. Buss till Södertörns högskola och Karolinska Institutet Huddinge tar ca 20 minuter. lägenheten ligger med 10 minuters gångavstånd till Drevviken där du hittar fina promenadvägar och badplatser.
Uthyres för längre period med en månads uppsägningstid.
Du/ni ska vara djur-/rök-/barnfri, lugn, skötsam, respekterar grannar och boende i området samt är utan betalningsanmärkningar.och med fast inkomst (lön).
låter detta intressant är du/ni varmt välkommen att mejl och berätta vem du/ni är. så kontaktar vi er om det låter intressant.

Vi Kontaktar bara de som skickar seriösa mejl med utförlig beskrivning om vem du/ni är (ålder, sysselsättning, finansiering av hyra, telefonnummer mm.
Vi svarar inte på oseriösa mejl och de som inte anger telefonnummer!//mvh David

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm