Stortorp

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stortorp, Stockholm

Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Förstahandskontrakt
Lägenheten ligger i vår villa men med egen ingång . Lägenheten består av 2 rum på ca 40 kvm + toalett/dusch med tvättmaskin. Lägenheten är under renovering och beräknas bli klar under oktober månad och är då helt nyrenoverad så du som flyttar in får ett topp fräscht boende
( nybyggt ) .
I hyran ingår el, kall-/varmvatten, värme, sophämtning, internet.
Parkering finns tyvärr inte men går säkert att hitta längs smågatorna i närheten.

Lägenheten ligger i ett lugnt och trevligt område vid namn Stortorp ca 600m från Trångsund C. Från Trångsund kan man ta Pendeltåg till City som tar ca 15-20 min. Busshållplats finns 100m från huset och därifrån tar du dig direkt till Farsta C på 6 min och tunnelbana in till city. Buss till Södertörns högskola och Karolinska Institutet Huddinge tar ca 20 minuter. lägenheten ligger med 10 minuters gångavstånd till Drevviken där du hittar fina promenadvägar och badplatser.
Uthyres för längre period med en månads uppsägningstid.
Du/ni ska vara djur-/rök-/barnfri, lugn, skötsam, respekterar grannar och boende i området samt är utan betalningsanmärkningar och med fast inkomst (lön).
Låter detta intressant är du varmt välkommen att maila och berätta vem du är så kontaktar vi er om det låter intressant.

Vi Kontaktar bara de som skickar seriösa mejl med utförlig beskrivning om vem du/ni är (ålder, sysselsättning, finansiering av hyra, telefonnummer mm.Svarar inte på oseriösa mejl och de som inte anger telefonnummer!//Med Vänliga Hälsningar David .

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm