Studentbacken 25

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Studentbacken 25, Stockholm


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

17 m2


Beskrivning

Central rum uthyres till skötsam person
Rum i centrala Stockholm beläget på Studentbacken uthyres under sommarperioden med inflyttning lördag 16 juni (flexibelt + 3 dagar dock) och utflyttning söndag 16 augusti. Idealt för dig som exempelvis skall jobba/studera i Stockholm över sommaren.

Rummet är 17 kvm stort med eget badrum och dusch. Köket delas med andra rum och är fullt utrustat med spis och ugn. Hyresgästen har tillgång till kastruller, stekpannor, porslin, bestick och övriga kökstillbehör till sitt förfogande. Alla hyresgäster i korridoren är städade och noga med hygien och de flesta är bortresta under sommarmånaderna.

Uthyres möblerat med säng, två rymliga byråer, 42 tums TV (grundutbud av kanaler ingår), mikrovågsugn i rummet, minikylskåp med frys, nattduksbord, bäddsoffa med bord samt två stora garderober. El och varmvatten ingår i hyran. Tvättstuga med flertalet maskiner, torktumlare och torkskåp finns att boka i källaren. Privat Wi-Fi till hyresgästens förfogande.

5 minuters gång från tunnelbanestationen Gärdet, 5 minuters gång till busshållplatsen Rindögatan där buss 62 åker, 5 minuters gång till matbutiken ICA. Mysiga restauranger och härliga caféer längs Furusundsgatan. Nära till hjärtat av Stockholm där det är 20 minuters promenad till Stureplan.

Skötsam, rök-och djurfri person (mellan 20 - 30 år) med fast inkomst under sommaren sökes. Inga fester eller större samlingar är tillåtna på rummet eller i de gemensamma utrymmena. En månadshyra i deposition återfås förutsatt att rummet överlämnas i samma skicka som det övertas. Flyttstädas.

Kontaktas via mail. Fler bilder skickas vid förfrågan.

Endast seriöst intresserade tack!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm