Surbrunnsgatan 8

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Surbrunnsgatan 8, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

Härlig sekelskiftesetta högst upp i gatuhus
Härlig sekelskiftesetta högst upp i vackert gatuhus från år 1898. Genomgående ljusa ytor i lägenheten samt furutiljor på golv kombinerat med stora fönster och över 3 m i takhöjd. Här erbjuds även ett fullt utrustat kök med ordentlig matplats, stort vardagsrum samt ett fräscht badrum med golvvärme. Trots lägenhetens centrala placering i gränslandet mellan Östermalm och Vasastan är Surbrunnsgatan väldigt lugn med lite trafik.

Lägenheten ligger på 10-15 min gångavstånd till Sergels torg och Stureplan samt 5 min till Odenplan. T-bana Tekniska högskolan finns precis intill och tar 5 min till T-Centralen. Området kryllar av restauranger, fik och trevliga butiker. Lägenheten ligger dessutom 10 min från Lill-jansskogen som bjuder på fantastisk natur som passar sig väl för löpturer och promenader.

Lägenheten hyrs ut möblerad, rökning och husdjur är ej tillåtna och den ger tillgång till:
- El och V/A
- Bredband Comhem 100 Mbit/s
- Tvättstuga
- Cykelparkering
- Hushållssopor och tidningsåtervinning (Återvinningsstation 5 min bort)

Uthyrning sker antingen till en ordningsam person eller ett par. Du/ni förväntas ha en trygg inkomst samt boendereferenser.

Hyresperiod är 1/2-2016 till 7/7-2016 (Datum kan självklart diskuteras). Eventuell förlängning till augusti 2016 är trolig. Hyran betalas en månad i förskott och en deposition på en månadshyra lämnas tillbaka efter hyresperioden förutsatt att lägenheten är i samma skick som tidigare.

Hör av dig/er med en beskrivning av dig/er och arbetsplats samt tidigare referenser!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm