Svandammsvägen 31C

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Svandammsvägen 31C, Stockholm


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

Midsommarkransens mysigaste tvåa
Jag läser en utbytestermin i Australien och vill därför hyra ut min lägenheten under perioden 1 november-15 januari. Lägenheten är en ljus och välplanerad tvåa i hjärtat av underbara Midsommarkransen strax söder om Stockholm. Nära till kommunikationer, butiker, caféer och välkända restauranger som Svenska hamburgerköket och Svenska sushiköket. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till Hornstull på 4 min. En station bort hittar du Liljeholmen med ett av Stockholms största köpcentrum och mysiga sjön Trekanten med omnejd.

Lägenheten är nyrenoverad och möblerad med bland annat matplats, soffa, säng (120 cm) och mycket förvaring. Köket är utrustat med kyl, frys, induktionshäll, ugn, mikro och husgeråd.

I hyran ingår el, vatten, värme, internet, grundutbud kabel-tv och tillgång till tvättstuga.

Jag söker en person eller ett par som är ansvarsfulla, har stabil ekonomi, är rök- och djurfria, värnar om sitt hem samt vill hyra min lägenhet hela den angivna perioden.

Deposition är en månadshyra.

Jag är redan på plats i Australien men svarar gärna på mejl (det är åtta timmars tidsskillnad så bli inte förskräckt om jag svarar mitt i natten :)). Om du känner att det här kan vara en lägenhet för dig så tveka inte att höra av dig till mig!

Ser fram emot att höra från dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm